Nove iskaznica HZSN-a i AIPS-a

HRVATSKI zbor sportskih novinara (HZS) započeo je s izdavanjem novih članskih iskaznica.

"Nove članske iskaznice HZSN-a, koje će vrijediti od 1. siječnja 2004. do 31. prosinca 2007., mogu dobiti svi profesionalni i honorarni suradnici u sportskim redakcija u tiskovnim i elektronskim medijima koji imaju uvjete i ispune pristupnicu HZSN-a", rekao je večeras na osmoj sjednici Izvršnog odbora HZSN-a prtedsjednik HZSN-a Jura Ozmec.

On je potsjetio da je članstvo u HZSN-u uvjet za dobivanje iskaznica Međunarodnog udruženja sportskih novinara (AIPS), bez koje se ne može dobiti akreditacija za Olimpijske igre u Ateni i ostale značajnije međunarodne sportske manifestacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Glavni tajnik HZSN-a Marin Šarec rekao je da su svi dosadašnji članovi HZSN-a na kućne adrese dobili formulare za obnovu članstva u HZSN-u i AIPS-u, te naglasio da zbog nove tehnologije izrade iskaznica HZSN fotografiju treba dostaviti u digitanom obliku.

Čelnici HZSN-a najavili su da će udruga sportskih novinara u suradnji s Hrvatskim novinarskim društvom uskoro dobiti i svoju WEB stranicu na kojoj će biti prezentirani ne samo svi važniji podaci iz povijesti udruge koja djeluje od 1949. godine, nego i sadašnji broj članova i sve aktualnosti iz djelokruga djelovanja HZSN-a.

Članovi Izvršnog odbora jednoglasno su prihvatili prijedlog da dopredsjednik HZSN-a Anton Filić bude predstavnik sportskih novinara u Izvršnom odboru Hrvatskog novinarskog društva.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara