Novi ljubimac Talijana: Mama, ne moraš više raditi. Potpisao sam za Juve

Novi ljubimac Talijana: Mama, ne moraš više raditi. Potpisao sam za Juve
Foto: EPA

TALIJANI su dobili novog nogometnog ljubimca.

Mladi napadač Juventusa Moise Kean postigao je prvi zgoditak u dresu reprezentacije u svom drugom nastupu za Azzurre. Riječ je o jednom od najvećih talenata talijanskog i europskog nogometa.

Kean je zatresao mrežu Finske i pogurao Italiju do prva tri boda u kvalifikacijama za Euro 2020. u utakmici koju su na kraju dobili s 2:0.

I tako se nastavila prava nogometna bajka tinejdžerske senzacije iz Torina, koja je za tamnoputog napadača počela prije godinu dana, kada je potpisao prvi profesionalni ugovor s Juventusom.

No Keanova priča je filmska od samih početaka.

Rekli su joj da ne može imati više djece, a onda joj se ukazao Mojsije

"Njegovo rođenje je bilo čudo. Liječnici su me uvjeravali da ne mogu imati više djece. Plakala sam i molila se. Giovanni, Moiseov stariji brat, stalno me je zapitkivao kada ću mu roditi malog brata. Jedne noći sanjala sam Mojsija. Javio mi se u snu i poslije četiri mjeseca sam zatrudnjela", ispričala je Isabelle Dehe, Keanova majka.

Nastavilo se prije godinu dana kada je mladi nogometaš, rođen u Vercelliju, a s korijenima iz Obale Bjelokosti, potpisao prvi profesionalni ugovor s Juventusom. U torinskom klubu je od svoje 10. godine.

2019. godina prekretnica je za mladog napadača

"Pozvao me, bilo je pola pet ujutro. Taman sam krenula na posao. Rekao mi je da ima iznenađenje za mene. Rekao mi je: "Mama, potpisao sam za Juventus, sada više ne moraš raditi i doći ćeš živjeti sa mnom u Torino."

Svaka majka bi bila presretna vidjeti sina koji ovako daleko može otići. Izuzetno sam ponosna na njega, pogotovo kada se sjetim odakle je krenuo", ispričala je Isabelle za Tuttosport.

2019. godina bit će prekretna za Moisea Keana. Početkom siječnja postigao je prvi gol u kupu protiv Bologne, a onda je i dva komada strpao u Udineseovu mrežu u Serie A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara