VRAĆA SE CRO COP Mirko dogovara oproštajnu borbu!

VRAĆA SE CRO COP Mirko dogovara oproštajnu borbu!

Foto: Getty Images/Guliver Image

CRO COP se vraća! Iako je već nekoliko puta prekidao mirovinu i vraćao se borbama, a prošle zime rekao da je ovaj put zauvijek završio karijeru, Mirko Filipović objavio je mogućnost novog povratka.

Svjetska MMA legenda oporavila se od teške ozljede i spremna je boriti se već do kraja ove godine!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno nema ništa novo. Ranije sam rekao da bih volio odraditi oproštajni meč s Fedorom, ali od toga nema ništa jer je on izgubio meč kojeg je trebao dobiti", rekao je Mirko gostujući na Novoj TV, pa na pitanje o povratku u ring rekao:

"Imam nekoliko ponuda, s više strana me zovu, ali odlučio sam se za Japan. Čim bude novosti, objavit ću. Planira se event u Japanu za Novu godinu, to je tradicionalni novogodišnji spektakl, ali još ništa nije dogovoreno pa ne mogu ništa više reći."

Podsjetimo, Mirko je u siječnju, nakon osvajanja Rizinovog Grand Prixa, objavio: "Ovo je definitivno moj zadnji turnir i kraj moje karijere. Znam da sam već najavljivao kraj, ali ovo je definitivno. Što se tiče sporta, dao sam svoje", rekao je Mirko, no ipak ostavio prostora za još jedan nastup. "Eventualno dolazi u obzir jedan oproštajni meč, ukoliko uspijem sanirati koljeno s kojim imam velikih problema. Isključivo, naravno, u Japanu pred praktično svojom publikom", rekao je tada Cro Cop.

Ozljeda je, kaže, sada iza njega.

"Uspio sam sanirati koljeno, bio sam među prvima u Hrvatskoj kojima su transplantirane matične stanice u koljeno. Narasla mi je nova hrskavica, to je nevjerojatno! Budućnost medicine", rekao je Filipović.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara