BORILAČKI SPORTOVI

Novi UFC prvak: Jones šmrče i od dopinške kontrole se skriva ispod kaveza

Novi UFC prvak: Jones šmrče i od dopinške kontrole se skriva ispod kaveza
Foto: Getty Images

JON Jones pokušao je nakon UFC-a 236 obezvrijediti pobjedu novog prvaka u srednje teškoj kategoriji Israela Adesanye nad Kelvinom Gastelumom pa ju je prokomentirao na svom Twitter profilu. 

“Ako misliš da si prebio 44-godišnjeg Andersona, nisi. Ne znam što si ti uopće gledao. Pobijedio si legendarnog GOAT-a, a sada se dođi obračunati s Kraljem džungle. Do treće runde ću te natjerati da me zoveš taticom!”, napisao mu je Jones, a sada je stigao i odgovor. 

Nigerijac je spreman za okršaj protiv Jonesa

Adesanya se na njegove riječi osvrnuo za vrijeme gostovanja u popularnoj emisiji The MMA Hour.

“On je obična pička! Prije svega, postoje dvije stvari koje nisam očekivao. Prva je bila da ću se morati boriti protiv Andersona Silve i sada da ću se morati boriti protiv Jona Jonesa. Moram se prilagoditi na to. On je pička, a to kažem jer je izabrao ovaj trenutak, koji je moj trenutak, da bi me napao jer je potpuno irelevantan. Nikoga nije briga za njega. Ja sam sve što je on htio biti i sve što je on mogao biti. To je tip koji se zahvaljuje bogu, a u isto vrijeme šmrče i sakriva se ispod kaveza da bi izbjegao USADA-u”, rekao je Adesanya. 

Nigerijac je i ranije pričao o tome da je spreman za borbu s Jonesom, a sada je to još jednom potvrdio. 

“Ako me netko želi pobijediti, trebao je to već učiniti. Svaku borbu sam sve bolji. Jedini razlog zašto me Jones proziva je zato što sam ja izazov za njega. A on voli izazove. Ovdje sam tek jednu godinu, zamislite gdje ću tek biti za dvije godine”, istaknuo je Adesanya. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara