TRANSFERI

Novinar Marce: Zbog Olmovog transfera ljude bi trebala boljeti glava

Novinar Marce: Zbog Olmovog transfera ljude bi trebala boljeti glava
Foto: EPA-EFE

U 10 sati ujutro Olmo je privatnim avionom novog kluba poletio za Leipzig, a sada je tamo i stigao. Dočekali su ga novinari njemačkog Bilda koji su ga snimali i fotografirali.

Ovim transferom Olmo bi mogao postati najskuplji igrač u povijesti Dinama. Naime, ukupna zarada Dinama s bonusima i postocima od budućeg transfera mogla bi iznositi do 30 milijuna eura.

Sigurna zarada je navodno 18 milijuna eura. Po dva milijuna eura Dinamo bi trebao dobiti za svaki plasman Leipziga u Ligu prvaka s Olmom u momčadi, a dobit će i dio od njegovog sljedećeg transfera.

"Od ovog transfera boli glava"

Mnogi smatraju kako je to odlična odšteta za 21-godišnjaka s ogromnim potencijalom koji je već puno pokazao, a sličnog mišljenja je i novinar engleske verzije Marce Chris Winterburn. Uvjeren je da je Olmo fenomenalan talent i usporedio je njegov transfer s onim Brune Fernandesa u Manchester United.

"Ljude bi trebala zaboljeti glava zbog toga što izgleda da Olmo odlazi za 20 milijuna. Radi se o španjolskom reprezentativcu i fenomenalnom talentu. Čak mogu reći da je ovo jednako jak transfer kao onaj Brune Fernandesa u United. Leipzig je stvarno dobar na tržištu", napisao je Winterburn na Twitteru.

Fernandes je ofenzivni veznjak Sportinga i spominje se kako će otići u United za iznos od barem 60 milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara