Novinari iz Srbije, Bosne i Slovenije u videu čestitali Hrvatskoj: "Svi slavimo i navijamo za vas"

Novinari iz Srbije, Bosne i Slovenije u videu čestitali Hrvatskoj: "Svi slavimo i navijamo za vas"
Screenshot: Index

POBJEDA Hrvatske nad Argentinom odjeknula je u svijetu, a slavi se u cijeloj regiji. Za Index Sport su videočestitke poslali novinari iz Srbije, Slovenije i BiH.

"U ime redakcije Blica, velike čestitke hrvatskoj reprezentaciji na golemom uspjehu. Napravili ste čudo. Pobjeda nad Argentinom jedna je od najvećih u vašoj povijesti. Od srca vam želimo da daleko dogurate na Svjetskom prvenstvu. Ako me pitate o dometima, vjerujem da sadašnja može nadmašiti generaciju iz 1998. godine iz Francuske. Dakle, možete igrati i polufinale i finale. Tu želim da se sastanete sa Srbijom. Što se podviga protiv Argentine tiče, izbornik Dalić vukao je strašne poteze. Bez greške. Luka Modrić pokazao je klasu, a svi ostali bili su na vrhunskoj razini", mišljenje je Igora Velimirovića, urednika sportske rubrike beogradskog Blica.

"Ovo je samo jedna u nizu velikih pobjeda Hrvatske i lijepo je da slavite, ali mislim da to slavlje mora ostati u normalnim granicama. Ovdje je, naime, riječ o generaciji za medalju, ovo nije generacija za slavlje pobjeda u skupini. Sjetite se Eura 2016. godine, kada ste pobijedili Španjolsku, pa tugovali nakon Portugala. Budite oprezni. Lijepo je da se u cijeloj regiji slavi ova pobjeda Hrvatske", kazao nam je Omar Tipura, novinar i kolumnist portala Klix.ba.

Iz Slovenije je za Index čestitke poslao Klemen Kos, urednik portala Nogomania. 

"Što reći nakon ovako lude utakmice? Nisam iznenađen pobjedom jer mislim da je Hrvatska bolja od Argentine i ima bolje igrače, ali sam iznenađen lakoćom pobjede. Možete daleko, nadam se da ćemo opet slaviti."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara