Odbor za sigurnost ESI-ja: Natjecatelji se u Hrvatskoj mogu osjećati sigurno

Odbor za sigurnost ESI-ja: Natjecatelji se u Hrvatskoj mogu osjećati sigurno

Foto: PR ESI 

HRVATSKA je bila i ostat će sigurna država poručio je Mirko Bilandžić, predsjednik Odbora za sigurnost  Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016. na konferenciji za medije koja je održana u operativnom sjedištu ESI 2016. na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Konferenciji su uz Mirka Bilandžića, bili nazočni general Mate Laušić, Joško Morić te Tonči Prodan iz Odbora za sigurnost ESI 2016.

Joško Morić istaknuo je kako su sigurnosne pripreme za ESI 2016. počele i prije samog natjecanja i to u listopadu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Bilandžić istaknuo je veliku ulogu Ministarstva unutrašnjih poslova u pripremama, te im se zahvalio na odličnoj i bezuvjetnoj suradnji.

Zahvalili su se svim zaštitarskim tvrtkama koje su se javile na natječaj, kao i volonterima zaštitarima koji će pomagati u sigurnosti sportaša.

Složno su poručili kako se sportaši  i  oni koji sudjeluju u organizaciji natjecanja mogu osjećati sigurno.

Predstavnici  Odbora za sigurnost ESI 2016. također su iskoristili priliku i  još jednom podsjetili građane kako se na ceremoniju otvaranja može doći jedino uz pozivnicu, ulaznicu ili akreditaciju te pozvali sve da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu za 13. srpnja i ceremoniju otvaranja na stadionu Mladost u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara