Odgođena utakmica Kolna i Mainza jer se sudac pokušao ubiti!

Foto: AFP ( Rafati na utakmici Stuttgarta i Hoffenheima)

KOLN I MANIZ neće danas odigrati utakmicu 13. kola zbog suca koji nije došao na utakmicu.

Babak Rafati, 41-godišnji glavni sudac sa šestogodišnjim iskustvom suđenja u Bundesligi, prema medijskim si je navodima pokušao oduzeti život, što je, tvrde isti, stvarni razlog njegova nedolaska na utakmicu, predviđen za danas u 15.30 sati.

Bild piše da je u svome kelnskom hotelu u subotu ujutro pronađen s prerezanim žilama na zapešćima. Cijela je Bundesliga u šoku, a Kolnov direktor Klaus Horstmann izvijestio je novinare kako ima informaciju da je Rafati živ.

"Sudac nije došao na utakmicu, a mi kao organizatori u tako kratkom roku nismo uspjeli pronaći zamjenu", izjavio je u službenoj izjavi glasnogovornik FC Kolna Tobias Schmidt.

Sudac iranskog podrijetla u Njemačkoj ima reputaciju jednoga od najlošijih djelitelja pravde. Čak u tri su ga navrata nogometaši 1. i 2. Bundeslige na kraju sezone proglašavali najgorim sucem u tradicionalnim anketama sportskog magazina Kickera. U još jednoj takvoj zauzeo je drugo mjesto na ljestvici.

Dudac Rafati nalazi se izvan životne opasnosti

Rafati se nalazi izvan životne opasnosti, prenosi glasnogovornik kolonjske policije.

"Pronašli smo ozlijeđenu osobu u hotelskoj sobi s prerezanim žilama na zapešću. Radi se o osobi koja je trebala suditi nogometnu utakmicu Köln - Mainz. Nalazi se izvan životne opasnosti",  rekao je glasnogovornik kolonjske policije.

Više detalja u vezi ovog slučaja nisu zasada poznati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara