Odjeci nakon utakmice Danska - Italija 0:0

Odjeci nakon utakmice Danska - Italija 0:0

NAKON 0:0 protiv Danaca talijanski izbornik Giovanni Trapattoni požalio se na nesnosnu vrućinu.

"Iako smo igrali prilično dobro u drugom poluvremenu strašna vrućina nije nam išla na ruku. Loše smo se kretali, posebice u posljednjoj fazi utakmice.", izjavio je Trapattoni.

"Bio je ovo odličan test protiv vrlo jake momčadi. Stvari su se popravile kad se je Totti malo više povukao u sredinu, te kad je ušao Gattuso. Nažalost nismo iskoristili svoje prilike.", dodao je Trap.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Branič Alessandro Nesta bio je puno kritičniji prema igri talijanske reprezentacije: "Nikako nismo upijevali igrati onako kako smo željeli. Činjenica je da smo mogli izgubiti.".

Gianluca Zambrotta, pak, dodaje da Talijani tradicionalno loše započinju na velikim natjecanjima. "Na kraju treba reći da nismo izgubili dva boda, već da smo osvojili jedan.", zaključio je.

Na Trapattonijevu primjedbu kako im je smetala vrućina danski izbornik Morten Olsen mogao se samo nasmijati, ali ipak nije zborio o tome. "Istina je da su Talijani u drugom dijelu malo popravili igru i da su imali prilike. No, mi smo ih imali puno više. U prvom poluvremenu potpuno smo kontrolirali utakmicu, a i drugom dijelu imali smo prevlast na sredini terena. Zaslužili smo sva tri boda.", naglasio je Olsen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara