"Odlučila je naša obrana"

NAKON vrlo važne Cibonine pobjede protiv Partizana, u spektakularnoj atmosferi dvorane Dražena Petrovića, igrači Cibone kratko su prokomentirali svoja zapažanja.

Davor Kus: Na kraju se mrtvi broje

"Tijekom prvih 25 minuta nismo se uspjeli razigrati, ali presudila je činjenica da smo tokom cijele utakmice dobro i disciplinirano radili u obrani. Na kraju se ipak mrtvi broje. Ne bih rekao da smo početku bili loši, ali nerazigrani svakako. Borbenost nam je u završnici donijela nekoliko laganih poena i čak smo uspjeli izvući tih devet poena razlike."

Petar Božić: Cibona je iskoristila domaći teren

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno, mislim da su domaćini znali iskoristiti naš veliki pad u zadnjih deset minuta susreta, ali i prednost domaćeg terena. No, mi smo i dalje u igri. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo cilj koji smo zacrtali."

Jurica Žuža: Ovo je bitna i zaslužena pobjeda

"Kao prvo čestitke svima. Bila je to zaslužena i za nas jako bitna pobjeda. 28 minuta nismo igrali onako kako igramo kod kuće i ponudili smo Partizanu da igra svoju igru, ali smo ih kasnije slomili. Nisu znali iskoristiti šest razlike, limitirali smo njihov šut, ali ništa ne bi uspjelo da nismo stisli u obrani. Otvorili smo skok i igrali na kontra napade. To je prava Cibona na domaćem terenu."

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara