ODUŠEVIO U UFC DEBIJU Legendarni K1 borac raznio suparnika krošeom

ODUŠEVIO U UFC DEBIJU Legendarni K1 borac raznio suparnika krošeom

Foto: UFC

OČEKIVANJA su postojala s razlogom! Gokhan Saki prezentirao je svoju nokaut moć te kući odlazi s UFC pobjedom i bonusom od 50.000 dolara. Nova izvedba rijetkog gušenja donijela je bonus Ovinceu St. Preuxu, a borba večeri je bila ona između Claudie Gadelhe i Jessice Andrade.
 
Saki je do pobjede došao pola minute prije kraja prve runde, kada se Henrique da Silva otvorio, osjetivši priliku da nanese Sakiju potrebno štetu, no Turčin je bio priseban. Izbjegao je udarce, a onda povukao snažni lijevi kroše i tu borba bila gotova. Saki je potvrdio kako ima što ponuditi u UFC-u, a osim pobjede će se svakako veseliti i ovih 50.000 dolara.
 

 
"Bio je to velik izazov za mene, prva borba nakon dvije i pol godine. Ljudi su mi govorili da sam lud, pitali su me što radim, a nakon nekih teških treninga sam to isto znao i ja pomisliti. No, sretan sam, ovo je moja kuća, to sam dokazao", bili su prvi dojmovi turskog bombardera u rukavicama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Bilo je teških trenutaka u borbi, no u kickboxingu sam se borio protiv snažnih boraca. Razlika je u tome što tamo nije bila dozvoljena borba u klinču, pa mi je to bilo nešto novo, gdje sam primio teških udaraca. No, sretan sam što sam sve to osjetio, sretan sam što sam odradio ovakve sadržajne četiri minute i sretan sam što sam se vratio i dalje mogu samo biti bolji. Osjetio sam borbu, osjetio sam MMA."
 
Isti iznos, po treći puta za isti zahvat, pripao je Ovince St. Preuxu. Iako je imao nespremnog i fizički slabijeg protivnika, svaka izvedba Von Flue gušenja vrijedna je pažnje, ali i 50.000 dolara. S toliko će se morati utješiti Claudia Gadelha, poražena borkinja najbolje borbe večeri, a naravno onda jednako toliko odlazi i pobjednici, Jessici Andrade.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara