Olić: Na ljeto definitivno odlazim iz Bayerna

Foto: AFP

DANI Ivice Olića u  Bayernu definitivno su odbrojeni. Skromna minutaža pod trenerom Juppom Heynckesom primorala je Olića na potragu za novom sredinom. Pitanje je samo kada će se to dogoditi, već u siječanjskom prijelaznom roku ili na ljeto kada mu istječe ugovor s Bayernom.

"Šanse za transferom na zimu su 50:50. Ali na ljeto je definitivno kraj", rekao je Olić za Bild.

Nedavno je sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger izjavio da ove zime klub neće prodati niti jednog svog igrača .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam problema s ispunjenjem svog ugovora. Nije da moram otići. Sada moram pričekati zimu i onda ćemo donijeti odluku zajedno. Možda je čak i bolje ako ostanem do ljeta. Posebno bi zbog obitelji to bila prednost", dodaje naš napadač.

Međutim, novinar Bilda postavlja pitanje kako bi neredovito igranje utjecalo na njega i njegov status u hrvatskoj reprezentaciji? Nije tajna da napadač iz Davora želi izboriti mjesto u udarnih 11 Vatrenih na Euru u Ukrajini i Poljskoj.

"Razgovarao sam s izbornikom Slavenom Bilićem o situaciji. On želi da budem zdrav i fizički spreman za Euro. To mogu biti i ako ne budem igrao regularno. U Bayernu ću pored regularnih treninga odrađivati dodatne treninge kako bih ostao spreman."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara