Olić zatrpan pozivima i SMS-ovima iz Rusije poručuje: Auti nam ne trebaju

IVICA OLIĆ do prije nekoliko mjeseci bio je stanovnik Rusije pa ne čudi što je nakon pobjede obasut porukama s istoka, ali strijelac u susretu protiv Engleza poručuje, osvrćući se na ponudu jednog Rusa: "Hvala. Auti nam ne trebaju."

"Uvijek sam iza sebe imao statistiku, ali su me uvijek osporavali. Tu naročito mislim na medije, a znate kako to ide, ljudi čitaju što mediji pišu. Izbornik mi je ukazao povjerenje i šansu, a ja sam je iskoristio", kazao je Ivica Olić. "Navijanje je bilo strašno svih 90 minuta, navijači su skandirali sat vremena nakon utakmice i ovu pobjedu posvećujemo njima", pohvalio je navijače Olić.

"Englezi su bili kakve smo ih i očekivali. Oni igraju u u velikim klubovima, ali što im vrijedi kad im sudac mora poklanjati jedanaesterac. Nakon tog penala malo su se podigli u igri, ali i dalje praktički nisu imali  pravu šansu. Stvarno nisu zaslužili europsko prvenstvo i moram priznati da mi je jako drago zbog Rusije, ipak sam tamo proveo četiri godine. Već sam primio sto poziva i poruka na mobitel, među njima su i moj bivši trener i suigrači. Ipak je njihova velika želja bila da se plasiraju na Euro s Guusom Hiddinkom, a za aute im poručujem da nam ne trebaju", zaključio je sretni Olić.

"Drago mi je da sam odabrao Hrvatsku"

Mladen Petrić, Bilićev džoker s klupe nakon utakmice kazao je kako mu je to najdraža pobjeda u karijeri. "Primio sam loptu od Pranjića i u tom trenutku znao sam da ću zabiti, znao sam da mogu. To je moj način, uvijek tako pucam. Kada sam ulazio u teren Bilić mi je rekao samo da dam sve od sebe. Kod 2:2 mislio sam da će suci gurnuti Engleze. Utakmica je bila dosta otvorena. Mogli smo i mi lako priimiti taj treći gol", kaže Petrić.

"To mi je najdraža pobjeda u životu, jako mi je drago što sam izabrao Hrvatsku za svoju reprezentaciju. To što se od nas puno očekuje na Euru nije mi teret nego radost. Mi smo si sami podigli ljestvicu visoko, a uvjeren sam da ćemo daleko dogurati",  zaključio je strijelac odlučujućeg gola.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara