MEĐUNARODNI NOGOMET

Olmo: Volio bih na Euru zaigrati protiv BIH

Olmo: Volio bih na Euru zaigrati protiv BIH
Screenshot: Klix.ba

DANI OLMO, najbolji nogometaš Dinama i reprezentativac Španjolske, posjetio je večeras prijestolnicu Bosne i Hercegovine.

Olmo je bio dio delegacije zagrebačkog Dinama koja je prisustvovala otvaranju međunarodnog simpozija i prvog izdanja međunarodnog festivala sportskog filma Simposar.

Nakon svečanog otvaranja, prisutnim predstavnicima medija obratio se fantastični Španjolac koji svojim igrama u Dinamu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a plijeni pažnju i velikana europskog nogometa koji ga pokušavaju dovesti. 

Puno zna o BiH

S Olmom u ekipi Dinama igraju Izet Hajrović i Amer Gojak, a Španjolac je istaknuo kako bi bilo lijepo da se sretnu na Europskom prvenstvu. Ako BiH kroz baraž izbori svoje mjesto na Euru, igrat će protiv Španjolske u Bilbau.

"Znam puno o reprezentaciji BiH. Imamo u Dinamu igrače koji igraju u BiH, Gojak i Hajrović. Bosna i Hercegovina ima dosta dobrih igrača i ja se nadam da ću na Europskom prvenstvu igrati protiv Bosne i Hercegovine", rekao je Olmo.

Istaknuo je da je ponosan što je dobio poziv u reprezentaciju Španjolske i da je puno radio kako bi ostvario taj san. Dodao je Olmo i da trenutno ne razmišlja o ponudama drugih klubova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara