Orepić o Mamiću: Sram me i huligana i onih koji sjede u loži

Orepić o Mamiću: Sram me i huligana i onih koji sjede u loži

Foto: Čitatelj

TEHNIČKI  ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić rekao je kako ga jednako bilo sram zbog navijačkih izgreda na utakmici protiv Češke kao i zbog činjenice da u svečanoj loži sjedi Zdravko Mamić.
 
 
''U našoj svečanoj loži sjedi čovjek koji ne poštuje hrvatske zakone i nad kojim USKOK provodi dvije istrage, ima dvije aktualne optužnice. Jedna je za štetu od 100 milijuna kuna i u kojoj se radi o igraču koji igra za reprezentaciju, a druga je optužnica za prijetnje. To jednostavno treba reći'', rekao je Orepić za Radio Dalmaciju, pa je dodao kako je u Puli i Splitu počelo  procesuiranje 18 osoba koje su se do sada vratile iz Francuske u Hrvatsku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Orepić je kazao i da je hrvatska policija vjerojatno mogla napraviti više.
 
''Vjerujte, napravili smo sve prema standardima, dali smo sve moguće podatke francuskoj policiji koja je nositelj osiguranja. Nismo mogli više u tom trenutku. Nudili smo i interventne snage i više ljudi, ali to je odbijeno. Ova posljednja utakmica pokazala je da se može. Bile su najave za nerede, najavljeni su i za ovu utakmicu sutra. Ja pozivam da se odustane od ove metode. Tako nećemo ništa riješiti, to ćemo riješiti doma'', rekao je.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara