Osude Mirove prijetnje smrću u kavezu: "Ili je loša osoba ili mentalno nije spreman za borbu"

Osude Mirove prijetnje smrću u kavezu: "Ili je loša osoba ili mentalno nije spreman za borbu"

Tekst: M.P.
Foto: MMAbulgaria

I DALJE se ne stišava strka oko zaista neprihvatljive izjave UFC-ova borca Franka Mira koji je teškaškom prvaku Brocku Lesnaru poželio smrt u kavezu.

Iako se nakon pritiska čelništva organizacije ispričao Lesnaru, Mir je ostavio gorak okus u ustima MMA fanovima, i slažu se mnogi, naštetio ovom mladom sportu.

"Želim se boriti s Lesnarom, mrzim ga kao osobu. Želio bih mu slomiti vrat u oktogonu i želim da on bude prva osoba koja će podleći ozljedama u UFC-u", rekao je Mir kojeg uskoro očekuje okršaj s vrlo opasnim Shaneom Carwinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Carwin zamoljen za komentar Mirovih izjava. Iako se na početku razgovora ogradio od komentiranja spomenutog incidenta, Carwin je za MMAbay ipak rekao što mislio o riječima nekadašnjeg UFC-ovog prvaka.

"Nisam gledao intervju pa ne bih mogao točno komentirati, no mogu vam reći da je svaki sportaš koji izrekne takve komentare i želi smrt nekom drugom sportašu jako loše ljudsko biće i da nije mentalno sposoban za borbu", objašnjava Carwin i dodaje da je Mir već dugo dio UFC-ove obitelji pa bi njegove izjave mogle uništiti sve dobro što je učinio za MMA.

"Brock je u kavezu gadan, no izvan toga je obiteljski čovjek koji ima djecu i mnoge prijatelje. Ne vidim nikakvog smisla da mu netko želi smrt. Ja ću učiniti sve da Mir dobije priliku protiv Lesnara jer planiram uzeti teškaški pojas", zaključuje Carwin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara