UFC

Osuđen zbog obiteljskog nasilja, bio je NFL zvijezda, a sanja borbu s Miočićem

Osuđen zbog obiteljskog nasilja, bio je NFL zvijezda, a sanja borbu s Miočićem
Foto: Getty Images / Guliver Image

GREG HARDY, bivša zvijezda američkog NFL, spreman je za drugu borbu u UFC-u. Nakon što je diskvalificiran zbog nezadovoljenog udaranja koljenom u glavu na debiju, kontroverzni Hardy će protiv Dmitrija Smoliakova na Floridi pokušati ostvariti prvu pobjedu. 

"Opušten sam i spreman sam. Ovo je potpuno drugačija priča od prošle borbe u kojoj sam jako puno naučio. Cilj u ovoj borbi nije samo doći do pobjede nego i svojim nastupom dokazati da pripadam ovdje. Moram ostaviti pravi dojam, a onda u idućoj borbi potvrditi kako sam ovdje s namjerom da ostanem", poručio je u razgovoru za TMZ. 

Iako je tek na početku, Hardy je dobio pitanje što misli o eventualnim borbama protiv Stipe Miočića i Derricka Lewisa, koji su sada daleko od njegove razine. Međutim, borac koji je od 2010. do 2015. igrao u NFL-u, vjeruje da je moguće doći do njih.

"Ne razmišljam o njima, nego gledam prema njima. Naciljao sam obje borbe. Na meni je da to prvo zaslužim tako što ću zatvoriti usta onima koji govore da ni ne trebam biti ovdje. Naravno da za borbe protiv boraca iz vrha još nisam spreman. Cilj je napredovati korak po korak i kada dođem do tih borbi, to treba biti borba Golijata protiv Golijata", poručio je. 

Inače, Hardy je NFL karijeru završio nakon što je osuđen zbog obiteljskog nasilja, a imao je problema sa zakonom i zbog posjedovanja kokaina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara