Adria Tour

Otac trećeg tenisača svijeta: Đoković nije napravio ništa loše

Otac trećeg tenisača svijeta: Đoković nije napravio ništa loše
Foto: Srđan Ilić/Pixsell

AUSTRIJANAC Dominic Thiem će donirati nagradu koju je osvojio za pobjedu na Adria Touru u Beogradu, objavio je njegov otac i trener.

Nakon Adria Toura u Beogradu organiziran je Adria Tour u Zadru, koji je prekinut prije samog finala kada se otkrilo da je jedan od sudionika, bugarski tenisač Grigor Dimitrov, pozitivan na koronavirus. Poslije njega testirani su i ostali sudionici i otkriveno je da su pozitivni i hrvatski tenisač Borna Ćorić, Đokovićev kondicijski trener, trener Grigora Dimitrova, srpski tenisač Viktor Trocki i direktor turnira Goran Ivanišević. 

Wolfgang Thiem je u razgovoru za austrijski dnevnik Presse kazao da će njegov sin, treći tenisač svijeta, donirati svoju novčanu nagradu, čiji iznos nije poznat, i to udruzi čije ime također nije otkrio.

Također je stao u obranu Đokovića koji se našao na udaru kritika nakon što je otkriveno da su se mnogi sudionici turnira u Zadru zarazili koronavirusom.

"Naravno, ići plesati u noćni klub nije bila dobra ideja, ali Đoković nije napravio ništa loše", ocijenio je Thiemov otac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara