LIGE PETICE

Otkriveno zašto je Rakitić propustio trening Barcelone

Otkriveno zašto je Rakitić propustio trening Barcelone
Foto: EPA

IVAN RAKITIĆ propustio je popodnevni trening Barcelone na kojem su se Katalonci u četvrtak pripremali za ligašku utakmicu s Eibarom koju igraju ovog vikenda. 

Ujutro je trenirao sam, a samo nekoliko sati kasnije mu je dopušten odlazak s treninga. Njegov odlazak može se opravdati kroz sve što je Barcelona doživjela ovog tjedna zbog nereda u gradu. 

Službeni razlog njegova odlaska s treninga se ne zna, ali svi katalonski mediji smatraju ovu odluku vrlo misterioznom jer se Barcelona nije službeno očitovala.

Demantirali navode o transferu

Neki nagađaju da se radi o transferu koji Rakitić dogovara s Manchester Unitedom, o kojem se u posljednje vrijeme sve više priča. Transfer bi se dogodio tek u siječnju, kada se otvara tržište u Španjolskoj.

Katalonski Sport danas je demantirao te navode i ističe da je razlog snimanje reklame koje je Hrvat morao odraditi u Madridu. S obzirom na to da se njegov put zbog prosvjeda u Kataloniji odužio, klub mu je izašao u susret i oslobodio ga treninga.

Valverde je pustio Rakitića, ali pod uvjetom da odradi jutarnji trening. Rakitić je već imao manjih problema po dolasku u Barcelonu nakon što je aerodrom u El Pratu morao napustiti pješice zbog nereda u Barceloni koji su onemogućili kretanje automobila. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara