Ovaj video je razotkrio je li povijesna borba Mayweathera i Nasukawe namještena

Ovaj video je razotkrio je li povijesna borba Mayweathera i Nasukawe namještena
Screenshot (Youtube)

FLOYD MAYWEATHER zaradio je devet milijuna dolara za 138 sekundi nakon što je u egzibicijskoj borbi u Japanu nokautirao Tenshina Nasukawu.

Legendarni američki boksač triput je srušio domaćeg borca - dva puta desnicom, a borba je prekinuta nakon što je Nasukawu pogodio lijevim krošeom. Mnogima je izgledalo da je borba namještena.

I Brendan Schaub, bivši UFC borac koji trenutno vodi popularan podcast, vjeruje da je borba bila namještena jer je Japanac, činilo se putem TV-a, olako padao.

"Vidio sam bolju glumu u pornićima. Floyd je bio Floyd, išao je naprijed, bio je agresivan, tako da nije teško namjestiti ovakav meč. Ali Tenshinu trebaju lekcije glume. Trebali su mu objasniti neke stvari u Hollywoodu, kako primiti udarac, kako pasti. Čak niti kadar u kojem je plakao, niti to nije bilo dobro. Naravno da je ovo bilo lažno. Ali koga briga?"

Međutim, kanadski MMA stručnjak Robin Black detaljno je analizirao udarce koje je Mayweather zadao Japancu, inače kickboksaču, i zaključio da nema ni govora o namještaljci. Meč je bio cirkus, ali ne i namještaljka...

Video Blackove analize možete pogledati ovdje

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara