Ovako izgleda Cro Copov najdraži trening snage i izdržljivosti

Ovako izgleda Cro Copov najdraži trening snage i izdržljivosti
Foto i video: Mirko Filipović/Instagram

MIRKO FILIPOVIĆ neće nastupiti u Rizinovom ringu na Staru godinu jer su organizatori uspjeli dogovoriti usluge Floyda Mayweathera,

Legendarni američki boksač bit će zvijezda programa pa za ostale strane borce nije bilo dovoljno novca. Mayweather će odraditi meč s Tenshinom Nasukawom.

"Mayweather ih je izuo iz cipela i to nije nešto neočekivano. Iscrpio je proračun pa su ostatak programa ispunili japanski borci. Ništa strašno", rekao je Cro Cop za Index.

Kada će se onda održati sljedeća borba, koja se najavljuje i kao oproštajna?

"Bit će, ne brinite jer trenutno ne brinem ni ja. Treniram, uživam i veselim se  što ću blagdane konačno provesti kod kuće, s obitelji."

Unatoč tome što neće imati borbu do 2019. godine, Cro Cop i dalje trenira kao da će sutra u ring. Na društvenim mrežama stalno objavljuje snimke treninga, a sada je izazvao i svoje fanove na odrađivanje jednog treninga.

"Ovo je definitivno moj definitivno najdraži trening snage i izdržljivosti koji prakticiram jednom tjedno. Sastoji se, kao što možete vidjeti od 2 zgiba nathvatom, 4 burpeesa, 6 zgibova pothvatom, 8 uskih sklekova i 10 skokova iz čučnja. Radim 15 serija na treningu, cilj je napraviti 15 serija ispod 15 minuta što je vrlo zahtjevno, pogotovo ako se vježbe pravilno izvode, ali i 15 serija za 20 minuta je dobar rezultat. Nakon toga radim 8 serija bencha i 8 serija biceps pusha. Iako je ovih 15 serija više nego dovoljno za odličan trening! Cijeli trening sa zagrijavanjem i istezanjem bi trebao trajati oko 40 minuta. Probajte!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara