Ovako se Englezi sprdaju s ''It's coming home" i svojom reprezentacijom

Ovako se Englezi sprdaju s ''It's coming home" i svojom reprezentacijom
Foto:

ENGLESKA nacija trijezni se nakon polufinalnog poraza Svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Hrvatske. Opčinjeni svjetskom titulom koju su posljednji i jedini put slavili 1966. godine, poraz je s razlogom deprimirao Engleze.

Prije početka mundijala nacionalna reprezentacija otpraćena je u Rusiju uz podsmijehe. Međutim, pobjedama je zavrijedila javnu podršku. Tipično engleski, odjednom se počelo maštati o tituli prvaka. "It's Coming Home" uporno se pjevalo u svakom kutku engleskih gradova i sela.

Ipak, san je naprasno nestao.

"It's Coming Home - ODGOĐENO. Očekuje se 2022. godine", pisalo je dan nakon polufinalnog poraza protiv Hrvatske na jednom od semafora engleskih željezničkih perona aludirajući kako će titula prvaka konačno biti osvojena na sljedećem Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Bez obzira na to što će se s belgijskom reprezentacijom susresti u subotnjem ogledu za brončanu medalju, na spomenutom semaforu engleskoj selekciji odana je zahvala.

"Učinili ste nas ponosnima."

Podrugivanje na poraz nesumnjivo dominira društvenim mrežama. Englezi, skloni crnom humorom, prepustili su se cinizmu na račun nacionalne reprezentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara