Ozlijeđeni Pršo, Srna, Kranjčar, Mornar i Tokić

ČAK petorica reprezentativaca, među kojima su i dva najbolja pojedinca u dosadašnjem kvalifikacijskom ciklusu, Darijo Srna i Dado Pršo, lakše su ozlijeđeni, rečeno je u utorak na konferenciji za novinare u Čatežu, gdje se naša reprezentacija priprema za subotnji ogled s Bugarima, javljaju Sportske novosti.

Novinare je o zdravstvenim problemima naših igrača obavijestio šef medicinskog tima reprezentacije, dr. Boris Nemec. On je ustvrdio kako još ranije ozlijeđeni Ivica Olić nikako ne može biti spreman do subote, te nastavio s nabrajanjem brojnih ozljeda naših igrača.

"Manjih problema sa zadnjom ložom imaju Ivica Mornar i Mario Tokić. Na bol u lijevoj strani prsnog koša tuži se Darijo Srna, Dado Pršo se žali na lijevo koljeno, što nije ništa novo nego standardno u razdobljima kad se preoptereti." – izjavio je dr. Nemec, pa dodao: "Novost je ozljeda Nike Kranjčara, smetnje s hvatištem tetive u predjelu koljena, neugodnost koji je zaradio u Velikoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, glavni liječnik reprezentacije dodao je kako je "gotovo uvjeren" da će sva petorica lakše ozlijeđenih reprezentativaca biti spremni za subotnji susret s Bugarima.

Novinarima se potom obratio i izbornik Zlatko Kranjčar, koji ih je obavijestio da su iz pričuve pozvani mladi kapetan Varteksa Nikola Šafarić, te Dinamov napadač Eduardo Da Silva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara