Pacquiao najavio kraj: Nakon boksa ide u politiku

Pacquiao najavio kraj: Nakon boksa ide u politiku

Foto: Fight Site 

MANNY PACQUIAO po treći put borit će se protiv Timothya Bradleya. Filipinac je potvrdio da će mu to biti posljednja borba u karijeri.

Nakon odlaska Floyda Mayweathera, svjetski boks će ostati bez još jedne superzvijezde i drugog najbogatijeg boksača na svijetu. Manny Pacquiao smatra kako je vrijeme da nakon meča protiv Timothya Bradleya kaže dosta. Meč je na rasporedu 9. travnja, naravno u njujorškom Madison Square Gardenu.

“Kad jednom kažem da sam gotov, onda će to tako i biti. Kad je umirovim nema šanse da se ikad više nakon toga vratim. To će biti ovog proljeća, nakon meča protiv Tima Bradleya”, rekao je PacMan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemu će to biti treći susret protiv Amerikanca, a njihov prvi, iz lipnja 2012. godine, bio je zapravo prekretnica u Pacquiaovoj karijeri. Tad je doživio prvi poraz nakon sedam godina i 15 mečeva, a dosta dugo se spominjalo i da je odluka bila kontroverzna. Pacquiao se Bradleyu revanširao u travnju 2014. godine, i to je Amerikancu jedini poraz u dosadašnjoj karijeri.

Tako da je Manny odabrao savršen meč za kraj karijere, posebno ako dođe do pobjede u njemu i na taj način završi trilogiju protiv Bradleya. Također, zna čime se misli baviti kad “objesi rukavice o klin”.

“Kad završim karijeru, apsolutno ću se posvetiti politici”, rekao je Pacquaio, koji je već ranije najavljivao kako želi postati predsjednik Filipina, a ukoliko se kandidira, njegova ogromna popularnost će ga automatski učiniti i glavnim favoritom za to mjesto.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara