Pamić: Karlovac će se boriti za vrh HNL-a

Tekst: M.M.
Foto: Radio Mrežnica

IGOR PAMIĆ trener Karlovca govorio je u razgovoru za Radio Mrežnicu o velikom uspjehu njegova kluba u Hnl-u.
 
"Uživamo u miru kojeg smo si priskrbili našim rezultatima, ali se itekako intenzivno pripremamo za nastavak sezone. Možemo biti jako visoko i više nitko ne smije razmišljati o opstanku u ligi. Imamo kvalitetu i spremni smo za borbu protiv svih", rekao je trener Karlovca Igor Pamić

"Idemo hrabro, visoko, bez ikakvih susprezanja, da kažem: idemo u borbu za vrh! Mi na to imamo pravo, mi smo na to spremni i mi za to imamo kvalitetu - kazao je Pamić, a onda izrekao jednu vrlo zanimljivu rečenicu: "Za sada smo simpatični, nadam se da nećemo postati nikome antipatični... Vjerojatno znate na što apeliram i aludiram ovog momenta", dodao je.

Optimizam je na vrhuncu...

"Mi s punim pravom razmišljamo o Karlovcu koji će biti trn u oku svima i ja vas uvjeravam još jedanput da je 'Karlovac' moćan, moćan, moćan! Jako moćan! Izanalizirao sam sve, gledao sam snimke svih utakmica po 2-3 puta. Sada sam gledao 3 puta snimku utakmice s 'Interom', gledao sam 3 puta utakmicu s Belupom. Ljudi moji, mi smo dali 4 gola i još smo imali 14 'mrtvih' šansi, a protivnik je istovremeno pucao 1-2 puta po golu! Pa to nije slučajno, ne želim više govoriti o slučajnosti", naglasio je Pamić.

Osvrnuo se Pamić i na razmišljanje javnosti da su suparnici u prvih šest kola podcijenili Karlovac i da sada slijedi njegov pad.

"Igrali su oni itekako maksimalno angažirano, međutim 'Karlovac' je bio bolji! Ja nikako to ne mogu prihvatiti i ne želim prihvatiti. 'Karlovac' je u ovim utakmicama bio bolji od protivnika, a protivnik se jako mučio i htio nas pobijediti. Veselim se što će vrlo brzo proći ovaj tjedan i doći utakmica s 'Rijekom'. Vjerujte mi, gledat ćete još bolji Karlovac", ispalio je Pamić.

Hajduk je za Pamića jedino iznenađenje prvenstva, i to negativno, svi ostali su ostvarili očekivane rezultate. Dinamo je priča za sebe, ali to ne znači da ih u Karlovcu nećemo pobijediti.

"Dvije godine smo bili ispred Zdravka Mamića, sad ćemo pokušat biti do Zdravka Mamića", završio je Pamić, uz dodatak da je i Karlovac iznenađenje, ali zato jer nije osvojio svih 18 bodova u prvih 6 kola, kako je on najavljivao svojim suradnicima pred početak prvenstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara