Pamić otkazao reprezentaciji pa igrao za Spartu pod tuđim imenom!

Foto: Zenit.ru

PRIČA nije uspjela promaknuti češkim novinarima, koji prate pripreme Sparte u Španjolskoj. Manuel Pamić, zajedno sa češkim reprezentativcima Kadlecom i Pekhartom, zaigrao je u pripremnom susretu protiv ruskog Zenita. I tu ništa ne bi bilo čudno, da spomenuti trojac nije zaveden u rubriku "ozlijeđeni" uoči reprezentativnih akcija. Češki dvojac trebao je biti s mladom reprezentacijom u Nizozemskoj, dok se Pamića očekivalo u Puli.

Samo dan nakon što je dobio poziv izbornika Slavena Bilića, Pamić je poslao ispričnicu. Koljeno se pokazalo problematičnim, a lijevi bek, kojem je HNS tek nedavno ukinuo suspenziju, javio je da neće tako lako preboljeti ovaj izostanak.

Češki mediji servirali su priču koja je zvučala bizarno, ali potvrdila ju je služba Sparte. Naime, Pamić, Kadlec i Pekhart zaigrali su protiv Zenita u dresovima s tuđim imenima na poleđini! Jasno da su strelice sumnje odaslane prema liječničkoj službi Sparte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo opravdanje glasi da su u Malagi ustanovili da Pamićevo stanje nije toliko ozbiljno te da može nastupiti protiv ruskog prvaka. Budući da nisu bili spremni, nisu imali ni spreman Pamićev dres. Ista je situacija, tvrde, i sa češkim mladim reprezentativcima "koje je bilo preriskantno pod virozom pustiti na put s juga Španjolske do Nizozemske i natrag".

"Vaclav Kadlec i Tomas Pekhart bili su pozvani u mladu reprezentaciju koja je imala utakmicu u Nizozemskoj. Prošlog su tjedna pokupili virus i takvo stanje im nije dopuštalo put iz Španjolske u Prag pa zatim u Nizozemsku. Simptomi su u međuvremenu nestali i nakon konzultacije s liječničkom ekipom uoči utakmice sa Zenitom je odlučeno da mogu igrati. Pamić je imao problema s koljenom, ali su pretrage prije utakmice pokazale da nije ništa ozbiljno. Zbog toga nismo imali spremne dresove tako da su igrali u dresovima suigrača", objasnio je glasnogovornik Ondrej Kasik.

Kako god bilo, namrštilo se lice Slavena Bilića, koji ubuduće neće vjerovati liječnicima klubova, već isključivo vlastitoj službi!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara