Pamiću Crnogorci pronašli auto, pršutu ni traga: "Ovo je šok za šokom"

Pamiću Crnogorci pronašli auto, pršutu ni traga: "Ovo je šok za šokom"
Foto: OFK Titograd

IGOR PAMIĆ je nakon šestomjesečne avanture napustio OFK Titograd. Hrvatski trener otišao je iz podgoričkog kluba jer uprava nije dovela dogovorena pojačanja. Zbog nekonkurentne momčadi s kojom je planirao napasti naslov prvaka, podnio je ostavku u crnogorskom klubu, a iste noći, slučajno ili ne, ukraden je njegov BMW, a s njim i jedan istarski pršut. Pamić je odmah nakon krađe vozila kazao da mu je najviše žao baš te delicije.

> Pamić dao otkaz u Titogradu, ukrali mu BMW s pršutima: Ja nikog nisam zajebao

"To sam baš namjerno spomenuo da prebacimo malo na zajebanciju. Pršut je stvarno bio u autu pa sam u tom momentu, onako razočaran i tužan, rekao da mi nije stalo do auta, već do dobrog istarskog pršuta. Želim cijelu tu situaciju okrenuti na jedan ljepši način i to je sve", prije nekoliko dana rekao je Paminjo te dodao kako ne vjeruje da će automobil ikad biti pronađen:

''Vjerujem u tamošnju policiju i u njihov sustav da će učiniti sve da pronađu auto za koji me vežu prelijepe uspomene. Međutim, da budem iskren, oprostio sam se od tog auta. Ipak, to ne može promijeniti ovih lijepih šest mjeseci u Crnoj Gori."

No na Pamićevo iznenađenje, crnogorska policija pronašla je auto, ali pršutu ni traga.

''Ne znam što reći, ovo je šok za šokom. Zvali su me iz policije i rekli da su pronašli auto u jednoj šumi u blizini Podgorice, desetak kilometara od mjesta s kojeg je nestao. Po kompletnom opisu koji su mi dali, trebao bi u pitanju biti moj automobil'', rekao je sinoć Pamić crnogorskim Vijestima pa dodao:

''Znao sam da će policija dati sve od sebe, ali jesam li vjerovao da će ga naći? Iskreno, nisam. Pomirio sam se bio da sam ostao bez automobila s kojim sam bio u četiri različita kluba. E sad, kako se to dogodilo, zašto se dogodilo da ga netko ostavi samo 10 kilometara od mjesta na kojem je bio parkiran, to će, vjerujem, utvrditi istraga.''

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara