Perišić hit na Internetu: Iban, Davitelj Juventina, vrijedi barem 200 milijuna

Perišić hit na Internetu: Iban, Davitelj Juventina, vrijedi barem 200 milijuna

Foto: Guliver Image/Getty Images

DUGOGODIŠNJI Interov predsjednik Massimo Moratti, prekrstio je njegovu akviziciju: "Nakon ovakve briljantne predstave, Perišić mora znati da mu je ime promijenjeno, sada se zove IBAN Perišić."

Jasno, bivši predsjednik Internazionalea njegovog je omiljenog internacionalca preimenovao u oznaku za međunarodni broj bankovnog računa, aludirajući na to koliko mu je porasla vrijednost nakon sjajnih utakmica i dva gola u prve tri utakmice na Euru. Ili kako na Twitteru piše Interov navijač, ako za Pogbu traže 160 milijuna, Perišić ne može vrijediti manje od 200.
Perišića hvali i klupski suigrač Geoffrey Kondogbia:
Interistima je posebno bilo milo vidjeti Perišića opet u akciji protiv igrača njihovog drugog najvećeg rivala, jer nakon jasno Milana, najmrži im je Juventus, s kojim igraju Derby d'Italia, utakmicu dva kluba s najviše pobjeda i golova u Serie A. Perišić im se omilio nakon što je prošle sezone na dvoboju žestokih suparnika davio Juana Cuadrada, a sada je na na utakmici Hrvatske i Španjolske, za vilicu i gušu primio Alvara Moratu, doskorašnjeg napadača Juventusa.
Kada spominjemo Interove rivale, istaknimo i da je Leonardo, legenda Milana te bivši trener oba milanska kluba, također nahvalio zvijezdu Nerazzura: "Hrvatska više nije iznenađenje. Sjajna generacija. Perišiću standing ovation".
Junaku hrvatske pobjede nad europskim prvacima poklonio se i jedan od najvećih tenisača svih vremena:
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara