Pijani White Stones se naguravali s policijom i vrijeđali ih pa završili u postaji

JUČERAŠNJI susret I. HNL između Intera i Varteksa, nije prošao bez navijačkih incidenata. Na zaprešićkom se stadionu okupilo oko 400 navijača, od čega oko 80 gostujućih, izvijestila je PU zagrebačka.

Tijekom utakmice, oko 18.20 sati, na zapadnoj je tribini, gdje su se nalazili navijači Varteksa, više njih narušavalo javni red i mir. Policija koja je osiguravala utakmicu pokušala ih je primiriti. U tom je trenutku 22-godišnji navijač prišao s leđa jednom od policajaca te ga uhvatio ga za obje nadlaktice, kako bi ga spriječio u privođenju ostalih navijača.

Dvojica policajaca tada su mladića uhitila te je doveden u policijsku postaju. Ondje mu je izmjereno 1,73 promila alkohola u krvi. Prilikom naguravanja s policajcima lakše je ozlijeđen pa mu je liječnička pomoć pružena u Hitnoj medicinskoj pomoći u Zaprešiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je privela i 25-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola (1,61 promila) vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, pijanog 21-godišnjaka (1,43 promila) koji je bacio staklenu bocu na teren i vrijeđao policijske službenike, te 25-godišnjaka koji je s 1,92 promila alkohola u krvi također vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Svi privedeni su iz redova White Stonesa, navijača Varteksa.

I.M.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara