Pjaca: Mogu biti na razini Hazarda i Neymara, ma najbolji na svijetu

Pjaca: Mogu biti na razini Hazarda i Neymara, ma najbolji na svijetu
Foto: Luka Stanzl / Pixsell

MARKO PJACA igrao je od 68. minute u remiju Hrvatske i Engleske (0:0) u trećem kolu Lige nacija. Bivši član Dinama, Juventusa i Schalkea sada igra u Fiorentini i nikako da uhvati formu nakon teške ozljede. No ne gubi nadu i želi, kako kaže, postati jedan od najboljih na svijetu. 

"Prestao sam napredovati zbog ozljede, ali ako budem mogao igrati konstantno, pronaći ću samopouzdanje na terenu. A sa samopouzdanjem će mi se vratiti i oni odlični potezi i mogu postati ono što sam nekoć bio. Samo moram igrati", rekao je Pjaca u razgovoru za Sportweek, sportski magazin Gazzette, pa nastavio...

"Namjeravam postati ponajbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji! Trenutačno, najbolji su Hazard i Neymar, ali mogu biti na njihovoj razini, samo da izbjegnem ozljede. Meni veće zadovoljstvo pruža predriblati suparničkog igrača nego postići pogodak. A iako u Fiorentini svaki igrač zna što mora na terenu, trener Stefano Pioli nama napadačima ostavlja slobodu da driblamo na suparničkoj polovici."

Pjaca je 21. srpnja 2016. stigao iz Dinama u Juventus za 23 milijuna eura. I taman kada je počeo pokazivati kvalitetu zbog koje je i doveden u Torino - dogodila se ozljeda. Nakon toga više ništa nije bilo isto pa ga je Stara dama prodala Fiorentini.

"Ne žalim oko Juventusa. Kad sam došao, imali su samo Juana Cuadrada na krilu, ali sam se ozlijedio i više nisam uspio doći do minutaže", poručio je na kraju 23-godišnji reprezentativac. 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara