Pjanić: Mislim da će naslov uzeti Argentina

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

BOSANSKO-hercegovački veznjak Miralem Pjanić ovaj je tjedan po treći put započeo pripreme za novu sezonu s Lyonom. Iz Metza je došao prije dvije godine kao 18-godišnjak, a u međuvremenu se pretvorio u snažnu kariku Lyona.

"Imam sve više samopouzdanja u igri. Tijekom moje prve sezone u Lyonu to nije bio slučaj iz mnogo razloga. Kao i cijela momčad, imao sam i prošle sezone svojih uspona i padova, bilo je loših stvari, ali i dobrih poput polufinala Lige prvaka",  kazao je Pjanić u razgovoru za Lyonovu web-stranicu, objasnivši potom i kako je proveo stanku.

"Pauza mi je bila podijeljena u dva razdoblja. U prvom sam igrao prijateljske utakmice za BiH protiv Njemačke i Švedske. Bilo je dosta komplicirano jer mi je nedostajalo treninga. U drugom sam dijelu odmora proveo vrijeme s obitelji, a bio sam i dva tjedna na Baliju. Odmarao sam se i bavio sportom s prijateljima, igrali smo nogomet. "

A osim igranja nogometa mladi ga je veznjak pratio i putem televizijskih ekrana.

"Naravno, gledam Svjetsko prvenstvo. Ima dosta iznenađenja. Mislio sam, primjerice, da će Španjolska biti bolja. Ali, vidjet ćemo. Na kraju će slaviti najbolji, a ja mislim da će to biti Argentina."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara