TRANSFERI

"Pjanić? On je veliki igrač, ali takvih igrača ima puno u novinama"

"Pjanić? On je veliki igrač, ali takvih igrača ima puno u novinama"
Foto: EPA

TRENER Barcelone Quique Setien dao je veliki intervju za BeIN Sport u kojem je govorio o trenutnom stanju u klubu, ali i o potencijalnim pojačanjima. 

Opširno je komentirao situaciju oko Lautara Martineza, kojeg Barcelona već neko vrijeme želi dovesti, i istaknuo kako bi se on sjajno uklopio u momčad. 

Ne zanima ga Arthur

Posebna priča u Barceloni je Arthur, koji je nedavno izjavio kako Camp Nou neće napustiti svojevoljno te da će ga klub morati otjerati. Veznjak se pobunio nakon što ga je Barcelona pokušala zamijeniti za Miralema Pjanića iz Juventusa.

"Ako je zaista to rekao... Ja zbilja nemam što reći o budućnosti naših igrača, fokusiran sam na ono što nam dolazi po pitanju natjecanja", rekao je Setien

Cijeni Pjanića

Pjanić je posljednjih tjedana prezentiran kao glavna meta Barcelone za prijelazni rok, a Setien se nije trudio sakriti kako ne bi imao ništa protiv.

"Uvijek govorim da volim velike igrače. Pjanić je veliki igrač, ali takvih velikih igrača u novinama ima puno. On je igrač koji sigurno ima kvalitetu za Barcelonu", rekao je Setien. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara