Playboy skinuo "poker" njemačkih olimpijki

PLAYBOY ne posustaje u "skidanju" uspješnih i lijepih sportašica. Posljednje u nizu su četiri njemačke reprezentativke koje se ovih dana natječu u Pekingu, a čije će eksplicitne golišave fotografije javnost moći pogledati u rujanskom broju američkog izdanja.

Tako su nove zečice postale hokejašica na travi Katharina Scholz, kajakašica Nicole Reinhardt, jedriličarka Petra Niemann i judašica Romy Tarangul. Sve odreda uspješne olimpijke.

I dok su dvadeseotogodišnjoj Tarangul ovo tek prve Olimpijske igre, iskusna tridsetogodišnja Niemann već je nastupila u Ateni i Sydneyju, a pompa oko njezinih golišavih fotografija toliko ju je dekoncentrirala da je uoči nastupa potražila pomoć psihologa. Nicole Reinhardt je najveća zvijezda iz ovog "pokera sportskih zečica" i od nje se objektivno očekuje medalja u Pekingu, dok je dvadesetpetogodišnja Katharina Sholz bila najneodlučnija kada se trebalo odlučiti skinuti se ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da će rujanski broj popularnog muškog časopisa biti veliki hit, posebno ako se uzmu u obzir četiri dosadašnje fotografije koje su procurile u javnost.

M.P.
Foto: Playboy

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara