Plodovi Maradoninog "rada": Argentinski navijači ne žele Messija u momčadi!?

Plodovi Maradoninog "rada": Argentinski navijači ne žele Messija u momčadi!?

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

BOLNI šamar od dojučerašnjih bezrezervnih poklonika dobio je ponajbolji nogometaš današnjice i vođa argentinske reprezentacije, Lionel Messi.

Barcelonin as (ponovno) nije bio na očekivano visokoj razini u kvalifikacijskom susretu između Argentine i Perua koji je riješen 2:1 pobjedom domaćina, nakon pogotka Martina Palerma u trećoj minuti sudačke nadoknade utakmice.

Navijački puk u Argentini gubi strpljenje i živce gledajući kako se njihov nogometni ponos muči, te strepi nad odlaskom svojih miljenika na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici.

Na udaru kritika su mnogi, međutim, itekako su iznenađujući rezultati on-line ankete postavljeni u tamošnjem dnevniku Clarinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit treba li Messi odlučujući susret protiv Urugvaja započeti s klupe za pričuve, palac dolje tom nogometnom asu pokazala je velika većina od 55.802 anketirana čitatelja do 14.30 sati po hrvatskom vremenu.

Naime, njih čak 33.642 upravo su takvog mišljenjam što čini postotak od 60.3. Naklonost spram svojeg vođe pokazalo je 22.160 ispitanih, odnosno 39.7 posto.

Nisu Messiju skloni niti u najčitanijemu sportskom dnevniku Oleu. Proglasili su genijalnog nogometaša Barcelone najlošijim igračem utakmice protiv Perua. U obrazloženju je stajalo:

"Obzirom na mogućnosti talenta, naš najslabiji igrač na terenu!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara