Počela prodaja karata za polufinale Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a

Počela prodaja karata za polufinale Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a
Foto: Pixsell

PRODAJA ulaznica za predstojeći polufinalni susret Davis Cupa između hrvatske i američke reprezentacije, koji je na rasporedu od 14. do 16. rujna u Zadru, počela je 17. kolovoza.

Ulaznice se mogu kupiti u internetskoj prodaji na stranici ulaznice.hr, kao i na prodajnim mjestima širom Hrvatske u sustavu Dekoda. Popis prodajnih mjesta moguće je pronaći na stranici ulaznice.hr. Svi detalji o načinu kupovine i mogućnostima dostave bit će, nakon odabira željenog raspoloživog mjesta, prikazani tijekom procesa kupovine.

Na tribinama montažnog stadiona bit će tri različita sektora. Cijena ulaznica ovisit će o poziciji. Komplet karata za cjelokupni događaj (pojedinačni mečevi u petak i nedjelju, parovi u subotu) iznosi 300 kuna za prvu, 250 kuna za drugu i 150 kuna za treću kategoriju.

Ulaznice će biti moguće kupiti i pojedinačno za svaki od tri dana. Cijene za pojedinačne mečeve u petak i nedjelju vrijedne su 120 kuna (prva kategorija), 100 kuna (druga kategorija) u 70 kuna (treća kategorija). Cijene za parove u subotu iznose 100 kuna (prva kategorija), 80 kuna (druga kategorija) i 50 kuna (treća kategorija). 

Prvi pojedinačni meč i u petak i u nedjelju na rasporedu je u 11 sati. Okršaj parova u subotu planiran je za 14 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara