Počela prodaja ulaznica za Snježnu kraljicu: Sljeme će se zabijeliti već ovog vikenda

Foto: Damir Krajač / Cropix

PRODAJA ulaznica za osmo izdanje utrka Audi FIS Svjetskog kupa "Vip Snow Queen Trophy" 2012. Zagreb/Sljeme, koje se održavaju 3. i 5. siječnja 2012. na Sljemenu, počela je danas u odabranim Vip centrima, poslovnicama Generalturista te putem on line sustava www.ulaznice.hr.

Obje slalomske utrke ponovno će biti "noćne". Start prve vožnje ženskog slaloma 3. siječnja je u 15:00 sati, a druge vožnje u 18:00 sati. Start prve vožnje muškog slaloma 5. siječnja je u 14:30 sati, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomaša počinje u 17:30 sati.

Ulaznice su ponovno podijeljene u tri zone, Zonu A (Mihaljevac - Dom Željezničara - Mihaljevac), Zonu B (Mihaljevac - Žensko sedlo - Mihaljevac) i Zonu C (Stubičke toplice - Apartmanska kuća "Snježna kraljica" - Stubičke toplice).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 60 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina iznosi 25 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 120 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina 50 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan za oba dana.

Uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma i nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, u cijeni svih vrsta ulaznica je uključen prijevoz, koncerti na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora, te ponovno besplatna hrana i piće!

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda ovoga vikenda stiže zahlađenje s padavinama i značajniji pad temperatura pa je tako već noćas moguć prvi jači ovogodišnji snijeg na Sljemenu. S padom temperatura i zahlađenjem, radnici Skijališta Sljeme započet će ovog vikenda i sa zasnježenjem staza na Sljemenu snježnim topovima.

Svi ostali pripremni radovi organizacije utrka u završnoj su fazi i u skladu s rokovima. U pripremi, organizaciji i realizaciji utrka na same dane održavanja sudjeluje više od 2.000 ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara