MMA

Pogledajte kako hrvatski Japanac Satoshi Ishii zastrašuje protivnike

Pogledajte kako hrvatski Japanac Satoshi Ishii zastrašuje protivnike
Foto: screenshot

JAPANSKI borac Satoshi Ishii, koji godinama trenira s Mirkom Filipovićem, a odnedavno ima i hrvatsko državljanstvo, nadolazećeg vikenda debitirat će u organizaciji PFL, a tim je povodom snimio kratak video kojim se obratio fanovima, a vjerojatno i protivnicima.

"Što ima?! Ja sam Satoshi Ishii, zlatni olimpijac u džudu iz 2008. Dolazim po milijun dolara i PFL pojas, ne mogu dočekati", rekao je simpatični Ishii, a onda napravio nešto još simpatičnije.

Zluradi smijeh i mrštenje možda je zamislio kao zastrašivanje protivnika, možda je i htio da bude simpatično, ali više je djelovao kao lik iz crtića nego kao netko koga se treba bojati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Booooook!!👋🇭🇷❤️ #crocopteam #croatia #zagreb #pfl #mma #fight #satoshiishii

A post shared by Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141) on

Ishii je nedavno dobio prvi meč pod hrvatskom zastavom, a debi u PFL-u očekuje ga 6. lipnja. Prvi će mu protivnik biti prošlogodišnji prvak Philipe Sins, zatim mu slijedi još jedna borba, a svaka se vrednuje nogometnim bodovanjem - tri boda za pobjedu, jedan za neodlučenu borbu, ništa za poraz, a dodatni bodovi osvajaju se i za pobjede u rundama. 

Od 12 boraca osam najboljih po bodovima ide u nokaut-fazu, a pobjednik, osim šampionskog pojasa, osvaja i milijun dolara.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara