E-SPORT

Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća najbolje League of Legends ekipe u regiji

Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća najbolje League of Legends ekipe u regiji
Foto: CR4ZY

CR4ZY Gaming House smješten je u Zagrebu i trenutno je dom najbolje League of Legends ekipe u regiji. Hrvatska esport organizacija uspjela je realizirati jedan od najvećih esport projekata ovakvog tipa u regiji usprkos izazovnoj situaciji uzrokovanoj koronavirusom.

Moderno uređena i luksuzna gaming kuća sadržava sve što je potrebno profesionalnim gamerima kako bi ostvarili vrhunske rezultate: prostor za igranje i streamanje, dnevni boravak, pet spavaćih soba sa zasebnim kupaonicama, kuhinju, blagovaonicu, prelijepu terasu s vanjskim bazenom, sobu za wellness i trening te druge prostorije za druženje.

"U situaciji u kojoj je vrlo teško bilo što planirati, putovati te se većina esport natjecanja igra online, odlučili smo igrače dovesti k sebi. Tako igrači ne samo da mogu živjeti, trenirati i natjecati se zajedno po uzoru na najveće svjetske esport timove već imaju konstantnu podršku i pristup sportskom psihologu, menadžeru i ostalim ljudima iz organizacije.

CR4ZY Gaming House također nam omogućava nesmetano produciranje sadržaja s iste lokacije uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Radi se o prvom projektu ovakvih razmjera u Hrvatskoj, a i šire, što će, nadamo se, potaknuti više razgovora o esportu te otvoriti prostor zainteresiranim kompanijama da ostanu aktivni u industriji u kojoj je većina događaja otkazana." Da je interes za ovakvim projektima vrlo velik i kod nas potvrđuje i CR4ZY Gaming House Tour video pregledan oko 50 tisuća puta.

CR4ZY League of Legends

Početkom lipnja u CR4ZY-ju je odlučeno da je pravo vrijeme da se više okrenu regiji. Okupili su League of Legends tim sastavljen od sjajnih regionalnih i europskih igrača s ciljem osvajanja sedme sezone Esports Balkan League (EBL) kako bi predstavili našu regiju u najboljem svjetlu na nadolazećem European Masters (EU Masters) turniru vrijednom 150 tisuća eura. Nakon 11 odigranih kola trenutno su jedina neporažena ekipa u EBL-u i na najboljem putu da ostvarimo cilj.

Pet igrača i trener žive, treniraju i natječu se iz luksuzne gaming kuće u Zagrebu. Imaju osigurane obroke te rad sa sportskim psihologom Lukom Škrinjarićem iz tvrtke Mentalni trening kako bi se u potpunosti mogli fokusirati na ostvarivanje što boljih rezultata, a pritom u isto vrijeme raditi na fizičkom i psihičkom zdravlju.

CR4ZY LoL tim predvodi jedan od najpoznatijih League of Legends igrača i streamera na ovim prostorima Aleksa DoubleAiM Stanković, koji je u više navrata osvajao EBL s različitim timovima, a igrao je i polufinale EU Mastersa. Inozemna pojačanja su Gabriel Gabbo Olivieri, najkorisniji igrač prošle sezone talijanskog prvenstva te Oskar Raxxo Bazydło, koji je još ovog proljeća igrao finale EU Mastersa za tim K1CK Neosurf. Vjerujemo da je upravo kombinacija iskusnih i afirmiranih te mladih i talentiranih igrača ona za pravi uspjeh na europskoj pozornici.

Sedma sezona EBL-a završava 15. kolovoza kada je na rasporedu veliko finale, a sam EU Masters počet će nekoliko dana kasnije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara