Pogledajte kako Mamić u Udruzi navijača pjeva "Bili su bili vrhovi planina"

Foto: Index

"S TORCIDOM bih osvojio svijet!", rekao je svojedobno Zdravko Mamić što je izjava koju mu Boysi nikada nisu oprostili. Maminjo je nedavno posjetio Udrugu navijača Dinama - sudionika Domovinskog rata i zapjevao stihove koji se neće svidjeti svim navijačima Dinama.

"Bili su bili vrhovi planina, bila je košulja Hajdučkoga sina", pjevao je dobro raspoloženi Mamić držeći čašu u ruci i praćen tamburašima. Doduše kad je došao dio "Ruke ćemo skupa...", Maminjo je zapjevao "Hajduk i Dinamo dva su kluba bratska, s njima se ponosi čitava Hrvatska".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i nedavnu reakciju Udruge navijača Dinama, odnosno dijela navijača koji se bori protiv odlaska Zdravka Mamića. Oni su nakon što je policija spriječila sukob frakcija navijača u Sesvetama poručili da " je potpuna laž da je namjera okupljanja bila napad na prostorije Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata ili bilo kakav obračun sa pripadnicima iste, nego preuzimanje transparenata od strane lopova. Sve je ovo dobro smišljen plan čovjeka koji se skriva iza braniteljskih udruga, da bi ostvario svoje ciljeve i vratio dugove onome koji mu je dao nalog da posvađa branitelje i navijače zbog vlastitih interesa."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara