SVI ČESTITAJU HRVATSKOJ "Pogledajte lica Hrvata i tu strast! Ispala je najbolja momčad"

SVI ČESTITAJU HRVATSKOJ "Pogledajte lica Hrvata i tu strast!  Ispala je najbolja momčad"

Screenshot: 101greatgoals, Twitter

HRVATSKA je na Euru igrala najzreliji nogomet ove generacije, no samo je podebljala iskustvo bolnih poraza u ključnim utakmicama. To iskustvo je golemo, pa ipak je poraz od Portugala opet pokosio igrače do suza. Za generaciju Darija Srne to je bila posljednja šansa i zato je ovaj poraz nekima ipak bolniji od onog Beču koji se sinoć bjesomučno vrtio pred očima. Suze koje su Modrić i društvo sinoć pustili po travnjaku u Lensu ovaj put izazvale su i snažne reakcije stranih novinara i društvenih mreža. Hrvatska je svojim pristupom i drskim rušenjem europskih prvaka priskrbila veliki broj navijača na turniru i mnogi danas žale što ide kući.

"Ovako izgledaju lica posvećenosti i strasti. Hrvatska je zaslužila proći dalje", jedan je od komentara s društvenih mreža koje su preplavljene fotografijama i snimkama slomljenog Luke Modrića. Pod njima su na tisuće lajkova i komentara podrške.

"Ispala je najbolja momčad. Žao nam je Hrvatske", slažu se navijači, a na sjajnoj igri zahvalio se službenim putem i portugalski savez uz poruku da žali što smo se susreli u ovako ranoj fazi.

REAKCIJE UŽIVO: SUPERIORNA HRVATSKA ISPALA ZBOG ZIHERAŠKE IGRE 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara