DINAMO U PORTUGALU

Pogledajte naslovnice koje su dočekale Dinamo: "Vrijeme je da Luz upali svjetla"

Pogledajte naslovnice koje su dočekale Dinamo: "Vrijeme je da Luz upali svjetla"
Foto: Stjepan Mati

KONAČNO, na dan u Hrvatskoj toliko iščekivane uzvratne utakmice Benfice i Dinama, i Portugalci su se malo zainteresirali za večerašnji susret, u kojem Modri brane 1:0 u borbi za četvrtfinale Europa lige.

Naslovnicom sportskog dnevnika A Bola dominira fotografija krcatog Luza s igrom riječi u naslovu: "Vrijeme je za paljenje svjetala četvrtfinala." A kako Luz na portugalskom znači svjetlost, aluzija je jasna.

Record i O Jogo posvetili su se press-konferenciji na kojoj je trener Bruno Lage stao u obranu dvojca koji je Benficu koštao gubitka dvaju prvenstvenih bodova protiv Belenensesa u ponedjeljak te oporavku Ljubomira Fejse.

"Lage brani Rubena Diasa internim podacima: Dokaz povjerenja", naslov je glavne priče o Benfici u Recordu, a manje su istaknut naslovi o povratku Fejse nakon dva mjeseca te upozorenje kako "Orlovi pokušavaju izbjeći najlošiji Uefin ranking u ovom desetljeću", na kojem će se naći u slučaju ispadanja.

O Jogo također u naslovu ističe kako Lage brani Rubena Diasa i golmana Vlachodimosa, kako se Fejsa vratio nakon dva mjeseca te donosi priču o Joau Felixu koji "brzinom napada Europu".

Iako sastavi vjerojatno neće biti poznati do posljednjeg trenutka, A Bola je objavila što očekuje od Lagea. Prema njima, Benfica će večeras istrčati u vrlo jakom sastavu: Vlachodimos - Andre Almeida, Ruben Dias, Ferro, Grimaldo - Pizzi, Samaris, Gabriel, Rafa - Joao Felix, Jonas. Oporavljeni Fejsa, kao i naš Filip Krovinović, trebao bi biti na klupi.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara