Esport

Pogledajte nove ocjene Luke Modrića na FIFA-i nakon nevjerojatnog prvenstva

Pogledajte nove ocjene Luke Modrića na FIFA-i nakon nevjerojatnog prvenstva
Foto: EPA-EFE

EA Sports je nakon finala Svjetskog prvenstva u Rusiji objavio nove kartice igrača koji su dobili individualne nagrade. U elitnom društvu potpuno zasluženo našao se i osvajač Zlatne lopte za najboljeg igrača turnira Luka Modrić. Od četvorice nagrađenih igrača najveću ukupnu ocjenu dobio je upravo hrvatski veznjak.

>Hrvatske do jučer nije bilo u FIFA-i, a sada igra finale Svjetskog prvenstva

Ocjenu 95 od maksimalnih 99 dobio je kapetan hrvatske reprezentacije za nevjerojatan uspjeh u Rusiji. Modrić je vodio reprezentaciju, koju do svibnja uopće nije bilo u FIFA-i 18, do finala Svjetskog prvenstva usprkos svim analizama, procjenama, simulacijama i čemu sve ne. Modrić je u igri izvorno dobio ocjenu 89. Međutim, nevjerojatnim igrama u Realu dobio je i brojne druge kartice. 95 nije najviša ocjena Luke Modrića koju je dobio u FIFA-i 18. Bolje je ocijenjen kada je izabran u najbolju momčad sezone (96). Na posljednjoj Modrićevoj kartici najbolji atribut i maksimalnih 99 dobio je za dodavanja, dok je za dribling dobio tek za jedan manju ocjenu. 

Najbolji mladi igrač turnira Kylian Mbappé dobio je ukupnu ocjenu 94, Zlatna kopačka Harry Kane nagrađen je s 92, a Zlatna rukavica Belgijac Thibaut Courtois dobio je 92. Treba napomenuti kako su kartice svih francuskih igrača poboljšane nakon osvajanja Svjetskog prvenstva.

Screenshot: EA Sports

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara