MMA

Pogledajte strašan Soldićev nokaut protiv Brazilca u Poljskoj

Pogledajte strašan Soldićev nokaut protiv Brazilca u Poljskoj
Screenshot: Twitter

VEČERAS se u poljskim Gliwicama održao KSW-ov event pod brojem 46 na kojem su nastupila dva hrvatska borca. Zvijezda promocije bio je Roberto Soldić (15-3), a nastupio je još i Antun Račić.

Oba Hrvata ostvarila su pobjede, a posebno zapažena bila je ona Soldićeva. Popularni Robocop je na priredbi u Gliwicama uništio Brazilca Viniciusa Bohrera prekidom u zadnjoj minuti prve runde (4:35).

Soldić se nije niti trebao boriti na večerašnjem programu, ali nakon što se ozlijedio Borys Mankowski, Vitežanin iz UFD Gyma prihvatio je meč protiv Brazilca samo 12 dana prije održavanja priredbe što mu se u konačnici itekako isplatilo.

Rezultat je prekrasan “walk- off” nokaut u režiji KSW-ovog velter prvaka koji je još jednom potvrdio da je trenutno jedan od najvećih talenata u sportu.

Račić slavio uz jednoglasnu odluku sudaca

Nešto ranije na eventu je nastupio i Antun “Killer” Račić koji je također slavio u svom meču upisavši pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca. Bio je bolji od Sebastiana Przybysza (4-2).

Račić je bio bolji borac kroz sve tri runde koristeći agresiju protiv višeg borca na nogama i dominaciju u parteru, iako je Przybysza prijetio pokušajima submissiona do samog kraja meča.

U trećoj rundi “Killer” je krošeom uzdrmao Poljaka i nakon uspješnog rušenja treću rundu dominirao na podu, ali je Przybysza na samom kraju meča zaprijetio opasnom giljotinom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara