NBA

Pojavila se snimka pretučenog košarkaša koji je igrao s LeBronom u Clevelandu

Pojavila se snimka pretučenog košarkaša koji je igrao s LeBronom u Clevelandu
Foto: Twitter

NAKON završetka košarkaške karijere 2015. godine Delonte West upadao je u brojne probleme s alkoholom, drogom i tučnjavama.

Sada se na Twitteru pojavila snimka u kojoj se bivši NBA košarkaš, za kojeg se spominjalo da je imao aferu s majkom LeBrona Jamesa s kojim je harao NBA ligom u dresu Clevelanda, vidi pretučen na cesti u Washingtonu. Nakon dolaska policije je uhićen.

Još tijekom igračke karijere potrošio je sav novac koji je zaradio i završio kao beskućnik.

"Promatrao sam kako mi promiču dobri ugovori, kako gubim dodatke i bonuse, rasli su sudski troškovi, skupi odvjetnici su uzeli svoje, a potom i bivša supruga. Malo po malo potrošio sam svu ušteđevinu. Bio sam prisiljen prodati sva vozila, nakit i praktički sve što sam posjedovao izuzev kuće i odjeće koju sam imao na sebi", rekao je West koji je jedno vrijeme tijekom pauze u NBA ligi radio i u trgovini namještajem u Marylandu.

Prije četiri godine počele su kružiti priče da po ulicama prosi novac za osnovne životne potrebe, a njegova obitelj tvrdi da ima i velikih psihičkih problema. U NBA ligi je pored Clevelanda (2007-10) igrao i za Boston (2004-2007 i 2010-11), Seattle (2007) i Dallas (2011-12). Prosječno je postizao 9,7 poena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara