Pokrovac otkazao skautima zbog "marginaliziranja Nike Kranjčara"

Pokrovac otkazao skautima zbog "marginaliziranja Nike Kranjčara"

NAKON što je postalo očito da mladi kapetan Dinama Niko Kranjčar neće zaigrati u utakmici protiv nizozemskog Heerenveena, njegovi menadžeri Dino Pokrovac i Davor Šuker obavijestili su skaute uglednih europskih klubova da ne dolaze u Zagreb.

"Zbog imena tih ljudi i ozbiljnosti posla, neću kazati o kojim se klubovima radi, ali radi se zaista o elitnim klubovima." – izjavio je Pokrovac za Sportske novosti, pa dodao: "Duboko smo razočarani što Niko Kranjčar ne igra u udarnom sastavu i zato smo otkazali dolazak zainteresiranih. Više nikad nećemo dogovarati da netko u Maksimir dođe gledati Niku Kranjčara."

Pokrovac tvrdi da "cijela Europa zna za Niku Kranjčara", te kako ga Dinamo ne može sakriti od potencijalnih kupaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znaju o kakvom se vrhunskom igraču radi. Dvije godine ga prate veliki klubovi, pa će ga i kupiti, bez obzira bacaju li ga u Maksimiru na klupu ili ne." – kazao je Pokrovac, dodavši kako se "intenzivira razmišljanje o Nikinom odlasku iz Dinama".

I Nikin otac, izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Kranjčar, iznenađen je odlukom Ilije Lončarevića da kapetana ostavi na klupi u susretu s Heerenveenom.

"Iznenađeni su vjerojatno i svi prijatelji nogometa, te navijači Dinama koji će biti uskraćeni za prezentaciju najboljeg igrača i kapetana." – izjavio je Cico Kranjčar, pa dodao kako činjenica da je trener preselio Niku na klupu neće utjecati na njegov reprezentativni status.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara