NAVIJAČI

Policija spriječila napad molotovljevim koktelima na Torcidu

Policija spriječila napad molotovljevim koktelima na Torcidu
Foto: PU Zagrebačka

POVODOM utakmice na Maksimiru između GNK Dinama i HNK Hajduka, koja je počela u 18 sati, policijski službenici su poduzimali mjere i radnje kako bi osigurali prolazak gostujućih navijača na području Policijske uprave zagrebačke prema stadionu.

Naime, u Branimirovoj ulici, u blizini Budakove ulice, oko 17.50 policijski službenici su uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli. Pretpostavlja se da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja u tijeku je očevid.

Do sada je u službene prostorije iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti. Također, s naplatne postaje Demerje policija je u službene prostorije privela više osoba (napad na žensku osobu i vozilo).  

Također, policijski službenici su na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, priveli pet osoba na prekršajnu obradu (posjedovanje pirotehnike i droge).  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara