Ponovno promijenjen termin polufinalne kup utakmice Lokomotive i Hajduka

Ponovno promijenjen termin polufinalne kup utakmice Lokomotive i Hajduka

Foto: Pixsell (Igor Kralj)

POLUFINALNI ogled Hrvatskog nogometnog kupa između Lokomotive i Hajduka ponovno je promijenjen.
 
Prvotno je susret zagrebačkog i splitskog bio na rasporedu 28. veljače u Kranjčevićevoj s početkom u 17:00. Međutim, Povjerenstvo za kup natjecanje početkom tekućeg mjeseca utakmicu je zakazalo za 27. veljače. Naime, meč je pomaknut zbog sigurnosnih razloga jer je 28. veljače u Maksimiru bio ugovoren i dvoboj Dinama i Rijeke, također s početkom u 17:00.
 
Tjedan dana nakon revidirane odluke Povjerenstvo za kup natjecanje nanovo je izmijenilo termin utakmice. Prema sadašnjim informacijama, polufinalni duel Lokomotive i Hajduka dogovoren je za 13. ožujka u Kranjčevićevoj s početkom u 17:30. 
 
I Lokomotiva i Hajduk obavijestili su svoje navijače o odgodi orkšaja te novom terminu odigravanja. Splitski klub na službenoj mrežnoj stranici naveo je kako se u obrazloženju, koje potpisuje Povjerenik za natjecanje Josip Brezni, navodi kako je "termin prebačen s obzirom na stanje travnjaka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici te sa svrhom stvaranja što boljih uvjeta za odigravanje utakmice."
 
U Kranjčevićevoj će se nekoliko dana prije polufinalnog ogleda Lokomotive i Hajduka 13. veljače odigrati dvije ligaške utakmice; Rudeš će 3. ožujka ugostiti Hajduk, a Lokomotiva 10. ožujka Dinamo. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara