FERNANDO CACERES

"Ponudili su mi novac da slomim Ronaldinha. Srušio sam ga i rekao mu to"

"Ponudili su mi novac da slomim Ronaldinha. Srušio sam ga i rekao mu to"
Foto: EPA

FERNANDO CACERES jedan je od najboljih centralnih braniča koje je argentinski nogomet dao u svojoj povijesti. Nedavno je dao intervju za YouTube kanal Idols, u kojem je govorio o svojoj karijeri.

Tijekom bogate karijere nastupao je za klubove kao što su River Plate, Boca Juniors i Real Zaragoza kao i za argentinsku nogometnu reprezentaciju.

Platili mu da udari na Ronaldinha

Otkrio je brojne detalje iz vremena kada je igrao u La Ligi, a oni najzanimljiviji odnose se na to kako zaustaviti Messija ili Ronaldinha.

"Ako Messi krene na vas, udarite ga. To je jedino rješenje koje vam preostaje", rekao je o Messiju pa komentirao i Ronaldinha: 

"Ponudili su mi 500 tisuća španjolskih peseta da slomim Ronaldinha. Htjeli su da ga izbacim iz utakmice. To je također jedini način da ga se zaustavi. Igrao sam za Celtu, a utakmica je bila u Vigu. Ronaldinho je krenuo po loptu, a ja sam ga udario s leđa. Pao je, a ja sam mu ponudio ruku i priznao da su mi ponudili 500 tisuća peseta da ga izbacim iz utakmice. On mi je rekao: "Ako me uhvatiš." Nisam mogao vjerovati, šokirao me."

Udario je Maradonu

Ispričao je i jednu dogodovštinu s treninga koji je odradio s Argentinom kao mladac, a koja se tiče velikog Diega Armanda Maradone.

"Požurio sam presjeći jednu loptu i u zraku udario nekoga. Bio je to Maradona! Htio sam umrijeti", rekao je Caceres.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara