Portugalski mediji o utakmici Hrvatska - Švicarska

VEĆINA medija u Portugalu slaže se s ocjenom kako je susret Hrvatska Švicarska do sada najslabija predstava na Europskom prvenstvu u Portugalu.

Tako "A Bola" najboljim pojedincem ogleda u Leiriji navodi suca Lucilia Baptistu.

"Bila je to loša utakmica slabog tempa u kojoj je najbolji pojedinac bio portugalski sudac," pisš A Bola. Prvim imenom u hrvatskim redovima proglašen je Robert Kovač, "koji je suvereno gospodario hrvatskom obranom." Za najboljeg igrača u švicarskim redovima proglašen je vratar Joerg Stiel.

A Bola je veliki prostor poklonila i napadaču hrvatske vrste Tomi Šokoti, inače igraču lisabonske Benfice. Šokota je u razgovoru za portugalski dnevnik izjavio kako "vatreni" više ne mogu pokazati tako lošu igru, i da hrvatska vrsta može mnogo bolje i više.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Publico" je najboljima na utakmici na stadionu dr. Magalhaes Pessoa proglasio navijače.

"Bio je to praznik crveno-bijelih kockica i crvenih zastava. Leirija je bila prekrivena crvenom bojom i sve je proteklo bez ikakvih incidenata i nereda".

Novinar Publica utakmicu je prokomentirao kao susret loše igre i brojnih kartona.

"O Jogo" u tekstu pod naslovom "Daleko od gola" navodi kako su u prvom poluvremenu obje momčadi igrale slabo i daleko od gola i prilika. Hrvatska igra je u nastavku živnula ulaskom Rapaića, no "Croate" nisu znale iskoristiti igrača više.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara