Portugalski mediji: Real je natjerao Ronalda da plati nagodbu za silovanje

Portugalski mediji: Real je natjerao Ronalda da plati nagodbu za silovanje
Foto: EPA-EFE

PORTUGALSKI dnevni list Correio da Manha objavio je danas priču prema kojoj je madridski Real prisilio Cristiana Ronalda da potpiše izvansudsku nagodbu s Kathryn Mayorgom koja ga je optužila da ju je silovao u hotelu u Las Vegasu 2009. godine.

Ronaldo je tog ljeta prešao u madridski Real koji, iako istraga nije bila provedena, nije želio riskirati bilo kakav negativni publicitet i narušavanje ugleda i kluba i Portugalca.

"Klub i Ronaldo su zaključili da je najbolje za obje strane da Ronaldo prizna krivnju i nagodi se jer bi tako cijela priča bila vrlo brzo gotova, a djevojka bi se obvezala da o tome neće govoriti ni ponovno podnositi optužnicu. Mayorga je tvrdila da ju je Ronaldo silovao i potom otišao iz hotela, dok je Cristiano tvrdio da su oboje željeli seks koji su i konzumirali te se potom vratili u noćni klub u kojem su zajedno proveli još nekoliko sati", stoji u tekstu portugalskog lista.

Ronaldo je nagodbu potpisao u siječnju 2010. godine, iako je i u tom trenutku tvrdio da nije kriv. Mayorgi je isplaćeno 375.000 dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara